Cearșaf verde închis din in 200x140 cm - Linen Tales

579,00 RON

Marca: Linen Tales
Disponibilitate: stoc epuizat

0 voturi

Înapoi la magazin Bonami.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Nu degeaba se spune că un somn bun este baza unei vieți fericite. Marca lituaniană Linen Tales știe și ea acest lucru și se străduiește în mod constant să vă îmbunătățească rutina somnului cu lenjeria sa de pat.

Cu siguranță nu veți da greș cu această lenjerie de pat minimalistă, care este confecționată manual exclusiv din fibre de in de calitate superioară. În plus, proprietățile sale de termoreglare fac din el o piesă care va fi apreciată atât în lunile reci de iarnă, cât și în timpul verii sufocante.

Cu o îngrijire adecvată, vă va răsplăti cu o durabilitate de lungă durată. Tocmai de aceea, am detaliat cum să o faceți:

Spălare,Atunci când spălați cearceafurile de in pentru prima dată, este recomandat să le spălați în apă mai rece. Acest lucru va declanșa procesul de mercerizare, care va conferi țesăturii un luciu mătăsos și îi va crește rezistența. Atunci când spălați pentru prima dată, separați lenjeria de celelalte lenjerii. Temperatura poate fi ridicată la 40 de grade pentru spălările ulterioare, iar pentru petele mai persistente puteți ridica temperatura până la 60 de grade.

Spălare manuală,Lenjeria spălată manual necesită mișcări ușoare de răsucire, dar nu trebuie să stoarceți, să răsuciți sau să frecați țesătura. Spălarea manuală este cea mai potrivită pentru hainele care nu sunt foarte murdare sau pentru țesăturile de in cu țesătură lejeră care ar putea fi deteriorate în mașina de spălat. Folosiți detergenți neutri sau blânzi care nu conțin agenți de înălbire, cum ar fi clorul sau peroxidul. Nu turnați detergentul direct pe țesătură, ci adăugați-l direct în apă - adăugați rufele după ce cada se umple cu apă sau până când detergentul este diluat în apă.

Uscarea,Nu stoarceți rufele înainte de a le usca, indiferent de metoda de uscare pe care o folosiți - uscare în tambur sau pe prosoape de bucată - asigurați-vă că rufele sunt ușor umede înainte de a le călca. Scoateți rufele din uscător imediat ce procesul de uscare este finalizat pentru a le menține umede și a reduce riscul de ondulare.

Călcarea,Folosiți fierul de călcat pe hainele împăturite și plate, sau după cum este necesar. Călcați lenjeria pe partea inversă a fierului de călcat. Folosiți fierul de călcat cu aburi pe setarea cald/încălzit și un duș cu apă, dacă este necesar.

Riscul de a intra la apă,Lenjeria noastră de in este foarte rezistentă la contracție în comparație cu țesăturile convenționale care nu se pot spăla. Riscul de a intra la apă se micșorează de obicei cu 3% sau mai puțin. Nu curățați lenjeria uscată, în special în medii fierbinți, care cel mai probabil va provoca procesul de contracție.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter