Comodă TV din lemn de stejar Gazzda Fina, lățime 200 cm, alb

6536,00 RON
7690,00 RON
-15%

Marca: Gazzda
Disponibilitate: stoc epuizat

0 voturi

Înapoi la magazin Bonami.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Te întrebi cum ai putea să-ți faci serile de film acasă și mai interesante? Experiența ta home cinema va fi, fără îndoială, mai impresionantă dacă poți găsi locul perfect pentru televizorul sau monitorul tău. Iar soluția acestei probleme o reprezintă o măsuță TV din lemn masiv de stejar, de la brandul Gazzda. Acest lemn de stejar este unul din cele mai calitative materiale folosite în producerea mobilierului, iar durabilitatea sa excepțională garantează că produsul îți va fi alături nu doar ție, ci și copiilor și poate chiar nepoților tăi.

Designer-ul Mustafa Cohadzic a conceput această piesă având ca filosofie ideea că un look simplu și atemporal merge mână în mână cu latura practică și ușurința în utilizare. În partea din spate există un decupaj discret, dedicat cablurilor. Pe lângă rafturi, aceasta oferă spații de depozitare ascunse în sertare, care se deschid prin sistemul "push to open". Doar apeși ușor tăblia sertarului și acesta se deschide.

Pentru ca lemnul de stejar să se păstreze ca nou, are nevoie de îngrijirea potrivită - cum este cea oferită de setul de îngrijire a mobilierului de stejar Gazzda. Cu ajutorul acestuia, mobilierul tău va rezista cu grație tuturor vicstitudinilor și încercărilor la care îl va supune trecerea timpului.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter