Covor din lână Flair Rugs River, 120 x 170 cm, gri

899,00 RON

Marca: Flair Rugs
Disponibilitate: stoc epuizat

0 voturi

Înapoi la magazin Bonami.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Covorul Flair Rugs River aduce în cameră o notă complet nouă, îndrăzneață și originală. Acest covor din lână protejează podeaua de deteriorare, vecinii de zgomot și picioarele tale de frig.

Dacă alegi acest covor îți recomandăm:

- Folosește un covoraș antiderapant sub el pentru a te asigura că nu alunecă pe podea.,- Înainte de a utiliza orice produs de curățare pe covor, testează mai întâi soluția pe o zonă puțin vizibilă.,- Este indicat să îndepărtezi firele libere de pe covor. Taie cu grijă firele libere cu o foarfecă. Pierderile mici de fire sunt normale pentru un covor nou.,- Evită expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, deoarece aceasta poate duce la decolorare.,- Îți recomandăm să-l întorci de pe o parte pe alta în mod regulat pentru a asigura o uzură uniformă.,- Curăță imediat orice lichid scurs pe covor folosind o cârpă albă, curată și uscată, fără a freca insistent.,- Covorul poate fi, bineînțeles, aspirat sau curățat cu o perie.

Notă: La fabricarea acestui covor se utilizează latex. După ce rulezi covorul, sunt necesare câteva săptămâni pentru ca acesta să revină la forma inițială (aceasta este o caracteristică comună a covoarelor fabricate din acest material). Dacă observi fire ieșite din covor, îți recomandăm să nu le smulgi ci pur și simplu să le tai cu o foarfecă.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter