Ghiveci Grapano Monti, ø 35 cm, negru

599,00 RON

Marca: Grapano
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Bonami.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Ghivecele din granit artificial de la Grapano combină funcționalitatea cu eleganța minimalistă atemporală. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în interior și în exterior și prezintă următoarele caracteristici:

• Datorită prelucrării robuste, acestea pot rezista la temperaturi scăzute.,• Culoarea cu filtre UV asigură rezistența culorii, fără a fi afectată de contactul cu lumina directă a soarelui.,• Greutatea mai mare garantează stabilitatea, astfel încât nu trebuie să îți faci griji cu privire la plantă pe timp de vânt.

De asemenea, sunt incluse capace de pâslă pentru a proteja podeaua de zgârieturi și un dop de cauciuc pentru a închide orificiul de scurgere. Acest lucru este valabil numai pentru utilizarea în interior - apa reziduală din fundul vasului ar putea provoca daune dacă îngheață.

Curăță învelișul exterior folosind produse de uz casnic obișnuite - emulsii blânde (tip Cif) sau apă și detergenți (Pur, etc.). Evită utilizarea periilor sau a detergenților abrazivi care conțin nisip - toate acestea ar putea deteriora suprafața lucioasă și netedă.

Notă: Există denivelări pe partea inferioară a fundului care sunt cauzate de procesul de turnare a materialului în formă/matriță. Acestea nu afectează stabilitatea ghiveciului și nu sunt vizibile atunci când sunt așezate pe sol.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter