Set 2 prosoape maini bumbac 100%, 600gsm, Somnart, 30x50cm, rosu

21,99 RON

Marca: Somnart
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Somnart.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Set 2 prosoape maini bumbac 100%, 600gsm, Somnart, 30x50cm, rosuProsopul din bumbac pentru maini de 600 gsm se remarca prin densitatea foarte ridicata pe metru patrat, caracteristica produselor specifice gamelor hoteliere, adica un prosop de calitate, placut la atingere si deosebit de rezistent la spalari repetate.

Destinatie: hotelieraDimensiune: 30x50 cmMasa neta: aprox. 100 gr/buc (200 gr/set)Compozitie: 100% bumbac, cu grad ridicat de absorbtieFabricat in: PakistanCuloare: rosuSetul Contine 2 prosoape cu dimensiunea de 30 x 50 cm.,Materialul prosoapelor este bumbac 100%.,Tipul firului folosit la teserea prosoapelor este 20/2 (pretabil aplicatilor profesionale HoReCa),Densitatea prosoapelor (masa specifica): 600 gr/mp (foarte gros, special pentru hoteluri)

Instructiuni de intretinere:

spalare manuala sau la masina de spalatse spala la maxim 60 gradealbirea nu este permisanu este permisa curatarea chimicauscarea la temperatura joasaa se spala separat de alte culori sau haineCertificare Oeko-tex Standard 100, pentru absenta substantelor periculoase Eticheta Oeko-Tex® indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. In acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter