Set 2 fete de masa Damasc Somnart, 160x220 cm, 100% bumbac damasc, 8 persoane

149,99 RON

Marca: Somnart
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Somnart.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Set 2 fete de masa Damasc Somnart, 160x220 cm, 100% bumbac damasc, 8 persoaneDestinatie:

uz profesional, HoReCa (pentru hoteluri si pensiuni);uz domestic, pentru acasa.Caracteristici material:

Densitate 140 g/m2;Samforizat, adica are contractii foarte reduse la spalari repetate la temperatura inalta de spalare;Dungi latime 2 cm;Lavabil la 90 °C cu contractii minime la spalari repetate;Utilizare indelungata.Componentele si dimensiunile setului de fata de damasc:

2 x Fata de masa 160 x 220 cm.Eticheta Oeko-Tex® indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. In acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.

Certificari: ISO 14001, ISO 9001, OEKO-TEX 100, OHSAS 18001.

Intretinere:

Spalare: automata sau manuala la temperatura maxima de 90 °C, utilizand detergent pentru rufe albe. Spalati doar impreuna cu alte textile albe;Inalbire: se pot folosi inalbitori chimici; este permis orice agent de inalbire textila;Uscare: la uscatorul electric (temperatura maxima de iesire din uscator de max. 80 °C) sau in aer liber;Calcare: se poate calca conform temperaturilor pretabile pentru bumbac 200 °C, cu sau fara abur;Intretinere profesionala: este permisa intretinerea profesionala uscata.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter