Set pilota 4 anotimpuri Ultrasleep Blue Somnart, 140x200 cm (200 g +120 g), microfibra

108,99 RON

Marca: Somnart
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Somnart.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Set pilota 4 anotimpuri 140x200 cm (200 g +120 g), microfibra Ultrasleep Blue Somnart

Compusa din doua pilote cu microfibra colorata unite cu scai:

o pilota usoara de vara, gramaj umplutura 120 g/mp;o pilota calduroasa, de primavara / toamna, gramaj 200 umplutura g/mp.Impreuna pot fi unite cu scai si rezulta o pilota de iarna pentru sezonul rece.

Avantaje:

Este umpluta cu val din fibre poliester siliconizate, conjugate si cu gol interior, ce ofera confort si o buna izolatie termica;Se comporta foarte bine dupa spalare, avand contractii foarte reduse si isi mentine forma si calitatile initiale;Rezistenta deosebita datorita umpluturii si a matlasarii pe toata suprafata.

Compozitie:

Tesatura din microfibra lavabila la 40 de grade;Umplutura val din fibre poliester siliconizate, conjugate si cu gol interior;Gramaj 120 g/mp, pentru pilota de vara;Gramaj 200 g/mp, pentru pilota de primavara/toamna.

Eticheta Oeko-Tex® indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. In acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.

Recomandari de utilizare:

Pentru a pastra produsul curat urmeaza instructiunile de intretinere;Recomandam expunerea saptamanala a produselor Somnart® la aer curat;Nu recomandam folosirea sau depozitarea produselor Somnart® in spatii umede;Folositi un cearceaf pentru a impiedica patarea acestora.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter