Husă multielastică impermeabilă 4Home, de scaunMagic clean gri închis, 45 - 50 cm, set 2 buc.

75,99 RON

Marca: 4Home
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin e4home.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Protecție perfectă și un accesoriu elegant într-un,singur produs? Acestea sunt husele elastice,practice Magic clean. Nuanța elegantă de gri închis,vă va înviora casa și va asigura stil oricărui,interior. Husa multielastică va ajuta la,împrospătarea vechiului mobilier și va ascunde,eventualele defecte sau semne de uzură, în același,timp va proteja mobilierul față de murdărie și,deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia în caz,că aveți mobilă nouă.

Cu colecția Magic clean veți proteja scaunele,și mai bine – se poate mândri cu finisajul,impermeabil practic, așa că nu trebuie să vă,temeți de lapte vărsat (nici vin sau cafea).,Suprafața impregnată nu permite ca lichidele să,se scurgă sub husă și materialul poate fi,curățat cu ușurință.

Husa este foarte plăcută la atingere datorită,materialelor de calitate, în același timp este,rezistentă la uzură și permite o montare,simplă. Este elastică în toate direcțiile, se,va potrivi ușor pe fotoliu și va ușura,manipularea.,Dimensiuni husă: dimensiune,șezut 45 – 50 cm, înălțime spătar 45 – 56 cm,Setul conține:

2x husă scaun

Parametrii produsului

  • Mărime 40 - 50 cm
  • Culoare gri
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter