Husă pentru pilotă roz din in 220x140 cm - Linen Tales

594,00 RON
699,00 RON
-15%

Marca: Linen Tales
Disponibilitate: stoc epuizat

0 voturi

Înapoi la magazin Bonami.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Este bine de știut: Fața de pernă nu este inclusă. Fotografia este ilustrativă.

Produsul este fabricat manual în Lituania folosind doar fibre de in sustenabile (160 g/m2). Acestea sunt populare pentru articolele de lenjerie de pat datorită respirabilității lor ridicate, precum și a capacității lor de a elimina excesul de umiditate. Faptul că s-a acordat atenție chiar și celor mai mici detalii este confirmat de sistemul de închidere cu nasturi realizați din coji naturale de nucă de cocos.

Dacă este îngrijit corespunzător, vă va răsplăti cu o durabilitate de lungă durată. De aceea, am detaliat cum se face acest lucru:

Spălare automată,Atunci când spălați cearceafurile de in pentru prima dată, se recomandă să le spălați în apă mai rece. Acest lucru va declanșa procesul de mercerizare, care va conferi țesăturii o strălucire mătăsoasă și îi va crește rezistența. Separați lenjeria de celelalte lenjerii în timpul primei spălări. Temperatura poate fi ridicată la 40 de grade pentru spălările ulterioare, iar pentru petele mai persistente puteți ridica temperatura până la 60 de grade.

Spălare manuală,Lenjeria spălată manual necesită mișcări blânde, dar nu stoarceți, nu răsuciți și nu frecați țesătura. Spălarea manuală este cea mai potrivită pentru produsele care nu sunt foarte murdare sau pentru țesăturile de in cu țesătură lejeră care ar putea fi deteriorate în mașina de spălat. Utilizați detergenți neutri sau blânzi care nu conțin agenți de înălbire, cum ar fi clorul sau peroxidul. Nu turnați detergentul direct pe țesătură, ci adăugați-l direct în apă - adăugați rufele după ce cada se umple cu apă sau până când detergentul din apă este diluat.

Stoarcere,Nu stoarceți, indiferent de metoda de uscare pe care o folosiți - asigurați-vă că rufele sunt ușor umede înainte de a le călca. Scoateți rufele din uscător de îndată ce procesul de uscare este finalizat pentru a le menține umede și a reduce riscul de încrețire.

Călcarea cu fierul de călcat,Călcați lenjeria pe dos. Folosiți fierul de călcat cu aburi pe setarea cald/încălzit și, dacă este necesar, stropiți cu apă.

Intră la apă,Lenjeria noastră de pat din in este foarte rezistentă la contracție în comparație cu țesăturile convenționale nespălate. Riscul de a intra la apăază de obicei cu 3% sau mai puțin. Curățarea uscată, mai ales în medii fierbinți, poate provoca procesul de contracție a țesăturii.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter