Lenjerie cu cearșaf din bumbac ranforce pentru pat dublu Chicory Pink, 200 x 220 cm
produsul nu mai este în ofertă

Lenjerie cu cearșaf din bumbac ranforce pentru pat dublu Chicory Pink, 200 x 220 cm

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Creați-vă un „regat al odihnei” învăluit într-o lenjerie din bumbac ranforce de calitate!,Această lenjerie este nu numai frumoasă, ci și plăcută la atingere și lasă pielea să respire.

Despre bumbacul ranforce:

Bumbacul ranforce este un material foarte popular când vine vorba de fabricarea lenjeriilor de pat. Este un bumbac foarte neted, realizat printr-o tehnică specială numită macerare. Acesta este mult mai bun decât bumbacul clasic, fiind mult mai moale, iar printre proprietățile sale se numără o bună absorbție a apei, ce ajută la înlăturarea umezelii naturale a corpului. Acest lucru este benefic în special vara.

Avantajul cel mai mare îl reprezintă menținerea culorilor - nu trebuie să vă faceți griji că acestea se vor decolora după câteva spălări.

Fixarea tip plic (prin pliere):

Lenjeriile cu sistem de fixare tip plic conțin o bucată de material ca un buzunar care, după introducerea pilotei sau a pernei, se pliază deasupra acesteia, astfel încât pilota sau perna să fie acoperită în totalitate.

Cel mai mare avantaj al acestui sistem de fixare este manevrarea ușoară a schimbării huselor de pilotă sau a fețelor de pernă. În plus, având în vedere absența nasturilor nu veți avea de ce să vă faceți griji că vor zgâria mașina de spălat.

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter