Pernă anti-acarieni NanoSPACE cu biluțe 300 g, 40 x 40 cm, set 2 buc.

277,99 RON

Marca: nanoSPACE
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin e4home.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Când vă veți întinde pe o pernă anti-acarieni,,niciun acarian sau vreun alergen al acestuia nu,se va urca pe dvs. Perna antialergică nanoSPACE,conține o nano-țesătură cehă, care,împiedică acarienii să se acumuleze și să se,înmulțească. De aceea, este o,pernă ideală pentru cei care suferă de alergii,și astm. Materialul este moale, permeabil la,aer și protejează complet împotriva acarienilor,și a alergenilor acestora. Perna este prevăzută,cu fermoar.

Pentru o durată de viață mai lungă, vă,recomandăm să spălați lenjeriile de pat,anti-acarieni nanoSPACE o dată pe an, fără,balsam, la o temperatură de 40 ° C (poate fi,spălate la 60 ° C dacă este necesar), cu gel de,spălat sau detergent fără clor și fosfor. Nu,recomandăm uscarea în uscător, nici măcar la,temperaturi scăzute

Cum funcționează nano-țesătura în lenjeriile de,pat?

Nano-țesătura previne acumularea în umplutură a,acarienilor de praf, a alergenilor acestora, a,virușilor și bacteriilor. Imaginați-vă,nano-țesătura ca pe o pânză de păianjen ale,cărei orificii sunt de numai 80 nm. Mărimea,unui acarian de praf este în jur de 420 000 nm,,alergenul acestuia are 1000 nm, bacteriile 100,- 10 000 nm, praful din jur 100 nm și scabia,300 000 nm. Adică, nu au nicio șansă să,pătrundă prin țesătură.

Materialul nanoSPACE este de fapt un laminat cu,trei straturi (sandviș), compus dintr-o,țesătură din 100% microfibre de poliester - 90,gm2 pe partea de dos, o membrană nano-fibre la,mijloc și o țesătura tricotată din 100%,poliester 50 gm2 pe partea din față. Funcția,principală a materialelor nețesute este de a,asigura și fixa mecanic membrana din,nano-fibre. Membrana din nano-fibre servește ca,țesătură de barieră.

Ambalajul conține 2 buc. în vid.

Parametrii produsului

  • Mărime 40 x 40 cm
  • Culoare alb
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter