Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 160 x 200 cm, 160 x 200 cm

95,99 RON

Marca: 4Home
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin e4home.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Un ajutor excelent pentru ca somnul dvs. să fie cât,mai sănătos. Această protecție de saltea unică Aloe,Vera este impermeabilă și va oferi patului o,curățenie perfectă și un maxim de confort. Este,moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de,extracte din  Aloe Vera are,efect benefic asupra sănătății (mai ales asupra,pielii), ajută la calmare și relax, are proprietăți,antibacteriene. În plus o folosire zilnică va,prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja,salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel,va asigura o igienă perfectă a patului,dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi,scoasă ușor și spălată, are o,întreținere ușoară.

Datorită proprietăților impermeabile sub forma,stratului de poliuretan nu trebuie,sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea,deteriora salteaua dvs. Produsul este deci,potrivit și pentru patul copiilor.

Această pprotecție de saltea este prevăzută cu,benzi elastice în colțuri  pentru o,mai bună prindere de saltea . Este,potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.

Produsul este atestat cu cerificatul de,calitate  Öko-Tex Standard,100.

Parametrii produsului

  • Mărime 160 x 200 cm
  • Culoare alb
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter