Protecție saltea 4Home Lavender impermeabilă cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm, 180 x 200 cm

124,99 RON

Marca: 4Home
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin e4home.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Asigurați-vă un maxim de relax și  un,somn sănătos cu aromă de lavandă. Această,protecție de saltea unică Lavender este,impermeabilă și va oferi patului o,curățenie perfectă și confort. Este moale și,plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte,din lavandă are efecte calmante,,ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă,plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va,prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja,salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel,va asigura o igienă perfectă a patului,dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi,scoasă ușor și spălată, are o,întreținere ușoară.

Datorită proprietăților impermeabile sub forma,stratului de poliuretan nu trebuie,sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea,deteriora salteaua dvs. Produsul este deci,potrivit și pentru pătuț pentru copii.

Protecție de saltea este prevăzută cu,bordura practică pentru prindere de,saltea   poate fi folosită,simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este,potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.

Produsul este atestat cu cerificatul de,calitate  Öko-Tex Standard,100.

Parametrii produsului

  • Mărime 180 x 200 cm
  • Culoare alb
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter