Set coșuri universale 4Home TRIS, pe rotile, 3 nivele

189,99 RON

Marca: 4Home
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin e4home.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Un ajutor universal pe rotile, cu coșulețe practice, care va fi un accesoriu de nelipsit în casa dumeavoastră. Va crea spațiu de depozitare după nevoile dumneavoastră și în plus arată bine. Datorită coșurilor batante și a coșulețului de jos, care este detașabil, veți avea toate cele necesare mereu la îndemână. Ca și un bonus va deveni și u raft practic, pentru depozitarea celor necesare. Rotițele vor permite o manipulare mai ușoară a întregului raft.Poate deveni un accesoriu excelent în baie, pentru depozitarea cosmeticelor, a prosoapelor și a rufelor murdare, dar poate fi de folos oriunde. În cămară poate servi pentru depozitarea alimentelor, în camera copilului pentru jucării, sau poate în vestiar, unde puteți ascunde diferite măunțișuri de care aveți nevoie.Avantaje:

raft de depozitare,2 coșui batante,coș mare detașabil cu mâner,rotile practice,culoare universală,material de calitate,folosire multiplă Dimensiuni:

înălțime totală 108,5 cm,lățime 43,5 cm,adâncime 31 cm (partea de jos),2x coș mic 38 x 29 x 20 cm,1x coș mare 37 x 29 x 35 cm,spațiu de sus - depozitare 45,5 x 18 x 3 cm Capacitate:

coșul de sus 5 kg,coșul mijlociu 8 kg,coșul de jos 12 kg

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter