Tablou pe plută harta clasică cu marginea albă - 120x80 peg

392,43 RON

Marca: Dovido
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Dovido.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Tablou pe plută,Tablou de plută este un produs din care datorită convergenței sale devine un supliment de interior unic în casa dvs. Această placă obișnuită de anunțuri din plută se transformă într-o decorare unică pe perete pe care o veți iubi! Tablou pe plută este un produs universal, pe care puteți utiliza în diferite moduri. Depinde de dvs. ceea ce preferați. Tabloul puteți să așezați pe peretele sau să alegeți o abordare mai modernă - puneți să puneți doar pe mobilier și să înclinați pe perete.

Utilizarea plăcii din plută,Tablou pe plută este un supliment original, dar și un cadou mai potrivit! Își găsește locul său, datorită posibilității de prindere a pionezelor pe pânza. Cum poate fi utilizat tablou pe plută?

Marcați drumuri vechi și planificate,Marcați locațiile vizitate,Creați propriile amintiri - atașați fotografiile din locurile vizitate sau monumente,Prindeți la locuri notificări – să nu uitați de sentimentele din locuri respective,Educați-vă și pe copiii dvs. prin această formă netradițională, dar printr-o formă distractivă

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter